Koningsvogel Bami Goreng Mix 100g (Nr. 2)
Ingrediënten
Uien (SULFIET), zonnebloemolie, aroma, gemalen kemirinoten, gemalen koriander/ laos / sereh / tamarinde pasta, knoflook, kruiden en specerijen, conserveermiddel E260, E200, E210 VOEDINGSWAARDE per 100 gram : EW (kcal) 546, EW (kj) 2270, Vet (g) 38.6, waarvan VV (g) 4.17, KH (g) 40.7, waarvan suikers (g) 19.6, Eiwit (g) 5.7, Zout (g) 0
Ingrediënten
Uien (SULFIET), zonnebloemolie, aroma, gemalen kemirinoten, gemalen koriander/ laos / sereh / tamarinde pasta, knoflook, kruiden en specerijen, conserveermiddel E260, E200, E210 VOEDINGSWAARDE per 100 gram : EW (kcal) 546, EW (kj) 2270, Vet (g) 38.6, waarvan VV (g) 4.17, KH (g) 40.7, waarvan suikers (g) 19.6, Eiwit (g) 5.7, Zout (g) 0
Benodigdheden
500 gr. mie, 250 gr. gaar vlees en 250 gr. bami groenten
Bereiding
Kook de mie beetgaar volgens de gebruikaanwijzing. Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie en voeg hierbij de kruidenmix. Voeg de groenten toe en roerbak deze 2 minuten mee. Voet zout en peper naar smaak toe. Schep er tenslotten de gare mie goed doorheen en laat alles nog 2 minuten bakken. Serveer met gebakken ei, atjar, kroepoek en sambal.