Ingrediënten : uien (SULFIET), zonnebloemolie, rode versgemalen pepers, paprikapoeder, aroma, knoflook, laos, sereh conserveermiddel E260,E200, E210.
Voedingswaarde per 100 gram : EW (kcal) 529, EW (kj) 2197, Vet (g) 36, waarvan VV (g) 3.99, KH (g) 42, waarvan suikers (g) 20.5, Eiwit (g) 6, Zout (g) 1.12.
Lekker gerecht: Goreng Sambal Boontjes
Benodigdheden:
500 gr. rundvlees of 500 gr. groenten, garnalen, 8 hardgekookte eieren, 200 ml kokosmelk.
Allergie informatie:
Selderij
Bereidingswijze:
per 100 gr kruidenmix: vlees in blokjes snijden en in 2 eetlepels olie met de kruidenmix licht aanfruiten. Ca. 300ml water toevoegen en de kokosmelk. Goed om roerend en aan de kook brengen. Zout naar smaak toevoegen. Op laag vuur onder af en toe roeren zachtjes gaar laten sudderen. Bij gebruik van groenten de mix aanfruiten, de groenten, garnalen, en de kokosmelk toevoegen, om het geheel al roerend beetgaar te koken. Voor eieren: fruit de kruidenmix in 2 eetlepels olie aan en voeg de 400ml kokosmelk toe laat dit zachtjes aan de kook komen en voeg daarna de eieren toe. Voeg zout naar smaak toe.