Boemboe nr 13 Soto
Trek van het vlees of kipfilet eerst ca. 1,5 liter bouillon. Daarna het vlees eruit halen en in stukken snijden. Doe daarna de boemboe Soto en vlees weer terug in de bouillon. Onder af en toe roeren het vlees zachtjes gaar laten sudderen. Voeg naar smaak zout toe. Opdienen met gesneden prei, slederij, aardappelblokjes, hard gekookte eieren, gefruite uitjes en kroepoek.
Benodigheden:
500 gram rundvlees of kipfilet
4 hardgekookte eieren
4 gekookte aardappelen
wat prei, selderij en gebakken uitjes
Trek van het vlees of kipfilet eerst ca. 1,5 liter bouillon. Daarna het vlees eruit halen en in stukken snijden. Doe daarna de boemboe Soto en vlees weer terug in de bouillon. Onder af en toe roeren het vlees zachtjes gaar laten sudderen. Voeg naar smaak zout toe. Opdienen met gesneden prei, slederij, aardappelblokjes, hard gekookte eieren, gefruite uitjes en kroepoek.
Benodigheden:
500 gram rundvlees of kipfilet
4 hardgekookte eieren
4 gekookte aardappelen
wat prei, selderij en gebakken uitjes